Angyalföld, Újlipótváros és Vizafogó vibrálása

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Telek Angyalföld

Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó Telek
Tatai utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:299.000.000 Ft
  • Lakóterület:530 m2
  • Hivatkozási szám:E-XIII-33-017
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-33-017

Budapesten, a XIII. kerületben, Rákosrendezőn található egy kiváló befektetési lehetőség, a Tatai utcai telek. Ez az ingatlan a kormány által kijelölt Maxi Dubaj nevű, új üzleti- és lakóingatlan fejlesztési negyed része.
Ez a terület a kormány és a dubaji befektetők között megkötött egy megállapodás része, mely egy hatalmas, 300 milliárd forintos beruházást tesz lehetővé. Ennek keretében kiépül egy komplex infrastruktúra, beleértve egy hármas vasúti, villamos és metró csomópontot.
Az ingatlanfejlesztő összesen 5 milliárd eurós beruházással tervezi megvalósítani egy új városnegyedet, mely gazdasági, turisztikai, üzleti és sportfunkciókkal fog bővülni.
A szóban forgó 530 négyzetméteres telekre már jogerős építési engedély és jóváhagyott kiviteli tervdokumentáció készült. Ennek alapján tervezik megépíteni a 15 lakásos társasházat, ami a 60%-os beépíthetőség mellett 1400 m2 lakást és 600m2 garázst kínál 5+2 szinten.
Az építkezés azonnal megkezdhető, így lehetőség nyílik az ingatlan értéknövekedésre és az elhelyezkedés előnyeinek kihasználására.
Ha érdekli ez a fantasztikus lehetőség, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk mielőbb!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.