Angyalföld, Újlipótváros és Vizafogó vibrálása

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Vizafogó

Budapest XIII. kerület, Vizafogó
Eladó Garázs
Sólyatér utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:4.000.000 Ft
  • Lakóterület:12 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:8 szintes
  • Lift:van
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hivatkozási szám:E-XIII-33-021
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információkAzonosító: E-XIII-33-021

Eladó egy kiváló parkolóhely a modern és kényelmes Dunaterasz Társasházban, Budapest 13. kerületének szívében, a Solyatér utcában. Ez az ingatlan egy mélygarázsban található az -1 szinten, közvetlenül a lift mellett, amely gyors és egyszerű hozzáférést biztosít mindennapi használatra. A parkolóhely a fal mellett helyezkedik el, két oszlop között, ami miatt leginkább közepes vagy kisebb méretű autók számára ajánlott.
A parkolóhely különlegessége, hogy a garázskapu távirányítóval nyitható, ami még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az érkezést és a távozást. A parkolóhelyhez tartozó közös költség mindössze 3.200 Ft havonta, amely rendkívül kedvező ár egy ilyen kiváló elhelyezkedésű parkolóhelyért.
A Dunaterasz Társasház a XIII. kerület egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a környezet modern és élhető. Az itt található parkolóhely kiváló választás mindazok számára, akik biztonságos és kényelmes parkolási lehetőséget keresnek, de emellett befektetésként is remek lehetőséget kínál. A kerület gyors ütemben fejlődik, és a parkolóhelyek iránti kereslet folyamatosan növekszik, így ez a befektetés biztos értéknövekedést garantál.
A parkolási nehézségek Budapest belvárosában köztudottan jelentősek, és egy ilyen jól megközelíthető és biztonságos parkolóhely birtoklása jelentős előnyt jelenthet a mindennapi életben. Az elhelyezkedés, a kedvező közös költség, valamint a garázskapu távirányítós nyitása mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a parkolóhely valóban kiemelkedő ajánlat legyen a piacon.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és biztosítsa be parkolóhelyét Budapest egyik legjobb részén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen Ön is részese ennek a kiváló befektetési lehetőségnek! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást és személyes megtekintési lehetőséget is biztosítunk.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.