Angyalföld, Újlipótváros és Vizafogó vibrálása

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Lőportárdűlő

Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő
Eladó Garázs
Lőportár utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:6.500.000 Ft
  • Lakóterület:11 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Lift:van
  • Hivatkozási szám:E-XIII-33-006
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információkAzonosító:E-XIII-33-006

Fedezze fel a kényelmes és biztonságos parkolás új dimenzióját ebben a 13. kerületi, Budapest, Lőportár utcában  található garázsban! Ez a 11 négyzetméteres parkolóhely tökéletes megoldást kínál azoknak, akik értékelik az egyszerűséget és a praktikumot.
Az 2,2 x 5,0 méteres alapterület és a 2 méteres mennyezetmagasság ideális térkihasználást biztosít a járműveknek, ráadásul kettő is eladó, így befektetésre is jó lehet. A friss építésű garázs modern és biztonságos környezetet kínál autójának, miközben könnyen megközelíthető a város minden pontjáról.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy biztonságban tudhassa járművét a nyüzsgő városban! Legyen az Öné ez a praktikus és jól megközelíthető garázs! Forduljon hozzám még ma, hogy megtudja, hogyan teheti magáévá ezt a kivételes lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.