Angyalföld, Lőportárdűlő, Népsziget, Marina part, Újlipótváros, Vizafogó

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Lőportárdűlő

Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő
Eladó Garázs
Lőportár utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:6.400.000 Ft
  • Lakóterület:11 m2
  • Emelet:Szuterén
  • Épület szintjei:6 szintes
  • Hivatkozási szám:E-XIII-12-087-E
  • Érdeklődni:+36-20-448-6460

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-12-087-E

Budapest XIII. ker. Lőportárdűlőn, egy 2018-ban átadott, modern társasházban eladó egy 11 négyzetméteres, -1 szinten elhelyezkedő teremgarázs-helyiség, amely kényelmes megoldást nyújt az autó tárolására a belváros közelében. A teremgarázs területe 2,2 méter széles és 5,15 méter hosszú, két oszlop között elhelyezkedve, így szomszéd nélküli.  A bejutás telefonhívással történik, és a társasház biztonságát kamerarendszer is segíti.
A teremgarázs közös költsége 6.800 forint, ami magában foglalja a karbantartási költségeket és a társasház biztonsági szolgálatának szolgáltatásait. Ez a beálló ideális választás lehet azoknak, akik a városközponthoz közel szeretnék biztonságosan tárolni járművüket. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk a részletekért és a megtekintésért!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6460

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/102


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.