Angyalföld, Lőportárdűlő, Népsziget, Marina part, Újlipótváros, Vizafogó

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Angyalföld

Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó Garázs
Kartács utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:5.300.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Hivatkozási szám:E-XIII-33-003
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-33-003

Örömmel ajánljuk figyelmükbe Budapest XIII. kerületében, a Kartács utcában található, 13 négyzetméteres gépkocsi beállót, mely egy kifogástalan állapotú és rendezett társasház teremgarázsában helyezkedik el. A beállóhely kiváló elhelyezkedésű, mindössze kb. 15 méterre található a bejárati dupla méretű kaputól, így parkolás közben nincs szükség bonyolult manőverezésre vagy kanyargásra.
Az ingatlan ideális közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, közel található a villamos és a metró, így könnyedén eljuthat mindenki A-ból B-be, vagy akár a belvárosba is a BKV járataival. Ezen felül a környék számos egyéb szolgáltatást és intézményt kínál, így mindig könnyen hozzáférhet mindenki azokhoz a szükséges szolgáltatásokhoz, amelyekre szüksége lehet.
A társasház és a teremgarázs rendkívül gondozott állapotban van, rendszeresen karbantartják és takarítják, így az itt parkolók mindig tiszta és biztonságos környezetben tudják tárolni járműveiket. Ráadásul a közös költség mindössze 2200 forint, így az ingatlan fenntartása sem jelenthet gondot a jövőben.
Ha szeretne egy biztonságos és kényelmes parkolóhelyet saját autójának, amely könnyen megközelíthető és mindig tiszta környezetben található, akkor ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen Öné ez a remek lehetőség Budapest egyik legkedveltebb környékén!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.