Angyalföld, Lőportárdűlő, Népsziget, Marina part, Újlipótváros, Vizafogó

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Angyalföld

Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó Garázs
Hajdú utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:8.000.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Hivatkozási szám:E-XIII-13-035
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-13-035

Örömmel mutatom be Önnek ezt a különleges lehetőséget: egy eladó garázst Budapest 13. kerületében, a Hajdu utcában! Ez az önálló garázs egyedi helyrajzi számmal rendelkezik, 29 négyzetméteres, amelyből 14,5 négyzetméter kifejezetten az Öné lesz. Kiváló befektetési lehetőség, ideális tárolásra vagy autóbeállásra. A garázs 2019-ben felújításon esett át, így modern és jól karbantartott. Különlegessége, hogy egy másik garázzsal szomszédos, ami további lehetőségeket kínál.Ez nem csupán egy hely a járműveknek, hanem egy befektetési lehetőség is, jelenleg is kiadva van bérlőnek. Ezáltal stabil bevételt biztosít .
Ha egy olyan ingatlant keres, amely figyelmet kelt, vagy befektetési célokra tervez, ez a garázs tökéletes választás lehet. Ha további információra vagy kíváncsi, vagy személyesen szeretné megtekinteni, ne habozzon, keressen minket! Együtt fedezzük fel ennek az egyedi garázsnak az előnyeit és lehetőségeit!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil:  +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.