Angyalföld, Lőportárdűlő, Népsziget, Marina part, Újlipótváros, Vizafogó

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Angyalföld

Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó Garázs
Gömb utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:8.000.000 Ft
  • Lakóterület:26 m2
  • Emelet:Szuterén
  • Épület szintjei:9 szintes
  • Hivatkozási szám:E-XIII-12-370
  • Érdeklődni:+36-20-448-6460

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-12-370

Centrál Lakóparkban, Két Egymás Mögötti Garázs Eladó - Kiváló Méret és Elhelyezkedés 
Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön, a Béke tér közelében, a Gömb utcában, kínálunk eladásra egy két egymás mögötti, kiváló méretű teremgarázst a 2004-ben épített és porta szolgálattal rendelkező Centrál Lakópark - 1. szintjén. Az ingatlan két, egymás mögött elhelyezkedő garázst ölel fel, összesen 26 négyzetméterrel. A garázsok egyenként 2,5 méter szélesek és együttesen 10,5 méter hosszúak, ahol könnyen elférnek a személygépkocsik. Az elhelyezkedésükből adódóan könnyen manőverezhetőek és gyorsan megközelíthetőek.
A bejutás proxyval történik, így a biztonság is kiemelt figyelmet kap. A garázsok közös költsége mindössze 5.640 Ft, amely a két garázsra vonatkozik.
Ez az eladó teremgarázspár kiváló befektetési lehetőséget kínál mind az autó tulajdonosoknak. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot a Centrál Lakóparkban lévő garázsok megtekintése érdekében!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6460

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/102


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.