Angyalföld, Lőportárdűlő, Népsziget, Marina part, Újlipótváros, Vizafogó

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Angyalföld

Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó Garázs
Csata utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:5.800.000 Ft
  • Lakóterület:14 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:4 szintes
  • Lift:van
  • Hivatkozási szám:E-XIII-33-008
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információk



Azonosító:E-XIII-33-008

Képzelje csak el, hogy minden egyes reggel, amikor kilép otthonodból, egy biztos pont vár  - egy kényelmes és biztonságos parkolóhely a Budapest XIII. kerület szívében, a Csata utcában. Ez a zárt, 14 négyzetméteres teremgarázs beálló nem csupán egy egyszerű parkolóhely; ez egy lehetőség arra, hogy könnyedén kezdje a napot, anélkül hogy aggódni kellene a parkolási lehetőségek miatt.
Ez a garázs nem csupán praktikus, de kiváló elhelyezkedése is kényelmet és könnyű hozzáférést biztosít. A lifthez közel található, így könnyedén és gyorsan eljuthat autójával, legyen az akár munkába indulás vagy egy gyors bevásárlás a városban.
A Csata utcai társasházban található garázs értékét tovább növeli az épület 2008-ban történt felépítése, amely biztosítja a modern és megbízható infrastruktúrát, a közös költség csak 2000 forint.
Ha valóban szeretne részt venni ebben az egyedülálló lehetőségben, ne habozzon! Legyen részese annak, hogy minden napja kényelmesebbé és zavartalanabbá váljon ezzel a kiválóan elhelyezkedő, jól karbantartott parkolóhellyel. Legyen ez az apró luxus része mindennapjainak!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.