Angyalföld, Lőportárdűlő, Népsziget, Marina part, Újlipótváros, Vizafogó

Eladó lakások Budapest 13. kerület

Eladó Garázs Angyalföld

Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó Garázs
Babér utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:6.000.000 Ft
  • Lakóterület:12 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Épület szintjei:8 szintes
  • Lift:van
  • Állapot:Újszerű
  • Hivatkozási szám:E-XIII-33-007
  • Érdeklődni:+36-20-852-8397

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIII-33-007

Találd meg az igazi parkolási élményt Budapest XIII. kerületében, a Babér utcában! Egyedülálló lehetőség vár rád: egy kényelmes, biztonságos és könnyen megközelíthető parkolóhely, amely nem csupán egy egyszerű hely, hanem egy kivételes élmény minden autótulajdonosnak.
Ez a parkolóhely egy modern, 2018-ban épült társasház alagsorában található, mindössze néhány lépésre a Babér és Madarász utca sarkától. Így bárhonnan érkezel, könnyedén elérheted autódat, és nem kell többé azon aggódnod, hogy hol találsz helyet a járműved számára.
De ez még nem minden! A parkolóhelyet teljes körű biztonsági kamerarendszerrel látták el, így nyugodtan hagyhatod itt autódat anélkül, hogy bármilyen aggodalommal kellene foglalkoznod. Emellett a társasházban 24 órás portaszolgálat is ügyel arra, hogy minden rendben legyen, és te teljes nyugalomban élvezhesd a parkolóhely kényelmét.
A közös költség mindössze 5340 Ft/hó, amiért egy ilyen kivételes lehetőséget kapsz, amely egyszerre kényelmes, biztonságos és megfizethető. A babér utcát nemsokára sétáló utcává minősítik így kiszorítva az ott parkoló autókat.
Ez az alkalmatlan ne hagyj ki! Készítsd fel autódat az új otthonába költözésre, és élvezd a könnyedséget és kényelmet, amit ez a parkolóhely nyújt. Ne habozz, mert egy ilyen lehetőség ritkán adódik! Most az autód is örökölni fog egy kis babér utcás eleganciát!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8397

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/304


Kapcsolatfelvétel

Istvánfi Szerénke Pálma
Istvánfi Szerénke Pálma

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.